lauantai 24. elokuuta 2019

Asiakaspalvelija agentti Ressler


Ollaan vaimon kanssa katseltu Netflixistä agenttisarjaa Blacklist. Jänniä juonenkäänteitä ja tukalia tilanteita. Elizabeth Keen saattaa selvitä hengissä. Tai sitten ei. Huhhuh.

Kävin äsken lähikaupassa ja kassalla oli työvuorossa mies, joka oli aivan agentti Resslerin näköinen. Samat kasvonpiirteet ja sama jäyhä käytös. Oletettavasti sama murtumaton moraali ja tinkimättömät periaatteet.

Syke nousi ja alkoi hikoiluttaa. Huomasin alitajuisesti käyttäytyväni korostetun asiallisesti ja laillisesti. Tervehdinkin liian iloisesti. Ladoin tuotteet hihnalle siistiin järjestykseen ja pidin koko ajan käteni näkyvillä. En halunnut ongelmia.

Pakatessani ostoksia huomasin, että korianteri ja juustoraaste unohtuivat. En uskaltanut mainita asiasta. Kiitin Ressleriä  ja taisin kumartaakin kevyesti. Sitten lähdin muka huolettomasti ulos. Oikeasti palasin, etsin empaattisemman näköisen kassan ja jätin ostokseni hänelle siksi aikaa, kun kävin täydennysreissulla.

Tuntui kuin olisin ollut suorittamassa salaista tehtävää. Vilkuilin koko ajan olkani yli, mutta Ressler ei huomannut mitään. Kuten sanoin, hikoilutti. Kaupan ulkopuolella uskalsin vihdoin hengähtää.

Ensi kerralla menen kyllä Prismaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälki, kirjoita kommentti.